Nieuwbouw

Bouwprojecten

Rinketbouw verzorgt ook al uw Nieuwbouw projecten tot in detail. Hieronder vindt u voorbeelden van projecten die wij voor u realiseren. Heeft u speciale wensen voor uw nieuwbouw plannen? Wij helpen u graag.

Neem contact op.

Neem contact op wanneer u meer wil weten over nieuwbouw projecten of 1 van de vele mogelijkheden, waarbij wij u goed van dienst kunnen zijn. U kunt ook het contactformulier invullen op onze website. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Verbouw

Voor al uw verbouw

Een verbouwing geeft een meerwaarde aan het woonplezier. Geheel naar uw wens kunnen wij uw verbouwing verzorgen.

Niet elke klus is hetzelfde. Daarom bieden wij een bouw op maat formule aan. Wij komen vrijblijvend bij u langs zodat we uw wensen kunnen vertalen in een prachtig eindresultaat.

Onderhoud

Renovatie

Denkt u bijvoorbeeld aan het plaatsen van een nieuwe keuken of badkamer of dakkapel, het isoleren van uw huis en nog veel meer. Of wilt u een deel van uw huis eens flink renoveren of bijvoorbeeld alle dakpannen vernieuwen.

Meer informatie

Neem contact op met ons en wij zoeken samen naar een passende oplossing met vooraf een heldere offerte. Zodat u niet achteraf voor verassingen komt te staan en u na de oplevering er zorgeloos van kunt genieten.